Social 6 Aprilie 2018 09:33
CFR Calatori informeaza ca in minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste, capacitatea de transport va fi adaptata la nivelul intregii retele feroviare in functie de evolutia si dinamica traficului de pasageri, in special, la trenurile catre cele mai solicitate destinatii: Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Satu Mare, Timisoara, Vatra Dornei, se arata intr-un comunicat.

"Pentru pasagerii care vor calatori de la Pitesti catre Manastirea Curtea de Arges, in data de 8 aprilie a.c., trenurile din graficele obisnuite vor circula dupa un nou program, astfel:

  • Regio 13231, Pitesti (08.30) – Curtea de Arges (09.19);
  • Regio 13232, Curtea de Arges (13.30) – Pitesti (14.19).
Acestea vor opri in: Pitesti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merisani h. si Baiculesti h.

Programul agentiilor de voiaj CFR

Agentia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisa in zilele de 6, 7 si 9 aprilie.

In zilele libere de sarbatoare legala – 6, 8 si 9 aprilie, vor fi deschise agentiile de voiaj CFR Calatori din Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti, Iulius Mall din Iasi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agentiilor de voiaj fiind inchise.

In perioada 7 – 9 aprilie 2018, cand traficul de calatori este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum si unele trenuri Regio nu vor circula", mentioneaza sursa citata.

Iata AICI lista trenurilor anulate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.