Social 4 Aprilie 2018 17:03 de Clara Vacaru
Un barbat din localitatea Stefanesti din judetul Arges este suspectat ca si-a ucis sotia in varsta de 28 de ani, pe care a injunghiat-o in gat cu un cutit, dupa care a plecat cu copilul lor in varsta de trei ani. Suspectul a fost gasit de catre politisti la rude si dus la audieri.

Crima a avut loc miercuri intr-o locuinta din Stefanesti.

O persoana a sunat la 112 si a anuntat ca vecinii sai se cearta si ca femeia ar fi in pericol. Echipajele medicale care au intervenit la fata locului au gasit o pe femeia de 28 de ani injunghiata in gat. Ea a fost dusa la spital, insa nu a putut fi salvata.

Imediat dupa comiterea crimei, barbatul, Doru Stoianov, in varsta de 34 de ani, si a luat copilul de trei ani si a plecat cu el, fiind gasit o ora mai tarziu, in casa unor rude. El a fost ridicat si dus la audieri, iar copilul a fost lasat in grija rudelor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.