Social 29 Martie 2018 16:38
Un barbat din Eforie Nord a fost arestat dupa ce ar fi intretinut raporturi sexuale cu fiica sa vitrega, in varsta de 13 ani. 

Barbatul ar fi intretinut relatii intime normale cu fiica sa vitrega, la domicilul sau din Eforie Nord. Individul este casatorit cu mama fetei, cei trei locuind impreuna in aceeasi casa.

Desi existau zvonuri potrivit carora minora ar fi fost insarcinata in cateva saptamani, reprezentantii DGASPC au anuntat ca testele au iesit negative.

”I s-a facut test de sange in spital si se pare ca a iesit negativ, la fel si testul de sarcina clasic. La ecografie a iesit ceva, e adevarat. Dar poate fi si un chist. Asa mi-au transmis colegii. Minora a fost externata de mama ei. Se pare ca ar fi evaluata de doamna doctor si ar avea un usor retard. Va dati seama ca acum intra in atentia Primariei Locale sa faca plan de servicii si propuneri pentru ca acolo mai sunt copii, de 10 ani, de 4 ani, trebuie sa vedem despre ce e vorba si daca se impune instituirea vreunei masuri de protectie”, au declarat reprezentantii DGASPC Constanta, potrivit Stirileprotv.

Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Nu este prima oara cand este cercetat pentru fapte de acest fel. In trecut, individul a scapat pentru ca nu au existat probe impotriva sa.

Pe numele lui a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu un minor.

Fata in varsta de 13 ani a fost investigata de medici si diagnosticata cu un retard usor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.