Social 23 Martie 2018 13:49
Primaria Capitalei ii va oferi maratonistului Tiberiu Useriu titlul de Cetatean de Onoare al Capitalei, intrucat il considera "un exemplu de curaj, vointa, daruire si performanta", 

Proiectul se afla pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

In expunerea de motive, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat ca maratonistul este singurul est-european care a reusit sa termine ultramaratonul de la Cercul Polar, pentru al treilea an consecutiv.

"Transformarea incredibila a unei constiinte – de la un infractor la un invingator al unei curse considerate ca fiind cel mai greu ultramaraton din lume – a creat un exemplu apreciat si promovat de toata presa romaneasca si internationala. Performanta nu e doar pentru reabilitarea lui Tiberiu Useriu. Aceasta performanta este despre cum sa-i reabilitezi pe altii prin exemplul lui Tiberiu Useriu”, mai scrie in expunerea de motive, potrivit news.ro.

Bistriteanul Tiberiu Useriu, in varsta de 44 ani, a reusit sa castige, in noaptea de joi spre vineri, pentru a treia oara consecutiv din tot atatea participari, ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, considerat printre cele mai dificile din lume, avand in vedere ca se desfasoara in zona Cercului Polar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.