Social 23 Martie 2018 10:12
  Premierul Viorica Dancila a transmis, vineri, un mesaj in care-si exprima compasiunea si solidaritatea cu familiile romanilor morti in accidentul de la uzina chimica din Cehia.

Viorica Dancila a precizat ca se afla in permanenta legatura cu Ministerul Afacerilor Externe pentru a se asigura ca se ofera ajutorul necesar.

"Am aflat cu durere despre accidentul produs la o uzina chimica din Cehia, in urma caruia si-au pierdut viata mai multe persoane, intre care si cetateni romani. Transmit intreaga mea compasiune si solidaritate familiilor indurerate. Sunt in permanenta legatura cu Ministerul Afacerilor Externe, care a luat imediat toate masurile de urgenta si a facut toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor cetatenilor romani sa primeasca asistenta consulara de care au nevoie", a afirmat Viorica Dancila, conform unui comunicat transmis de Guvern, potrivit Agerpres.

Cinci romani au murit in explozia de la uzina din localitatea Kralupy nad Vltavou, Cehia, a informat MAE. Uzina era specializata in productia de cauciuc sintetic si polistiren.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.