Social 22 Martie 2018 14:53 de Clara Vacaru
O angajata a Primariei Timisoara a suferit un atac de panica si a chemat ambulanta, dupa ce a aflat ca salariul ii va fi micsorat la 5.000 de lei, in urma evaluarilor pe care le-a dispus primarul municipiului.

Speriata ca salariul i-ar putea scadea la 5.000 de lei, in urma unei evaluari in care a primitcalificativul "bine", unei angajate i s-a facut rau si a fost chemata o ambulanta. Paramedicii au constatat ca femeia suferise un atac de panica.

Sotia mea a facut un atac de panica, dupa ce a intrat in comisia de evaluare. Era pe lista celor 13 care urmau sa fie sanctionati, desi ea nu are nici o vina. De aceea i s-a facut rau, pentru ca nu a vrut sa semneze niste acte de risc. Atacul de panica l-a avut din cauza presiunilor venite de la sefa de personal, arhitectul-sef si directorul de la urbanism. Mai multe nu pot sa va spun acum”, a declarat sotul femeii pentru renasterea.ro.

Doamna a mai avut probleme si saptamana trecuta si acum ceva vreme cu sanatatea. Am inteles ca a mai fost dusa cu salvarea din primarie. Intrucat ne-a adus la cunostinta ca nu se simte bine, noi i-am recomandat ca starea de sanatate sa fie principala ei grija, urmand ca lucrurile sunt rezolvate sa facem fata atributiilor de serviciu cuviincios asa cum putem”, a declarat Sorin Ciurariu, directorul Directiei de Urbanism si seful femeii.

„Am auzit ca a chemat salvarea, ca avea toti parametri normali si ca s-a presupus ca e vorba de un atac de panica. Mai multe nu stiu”, a declarat si primarul Nicolae Robu, potrivit Digi24.

Femeia contesta obiectivitatea sistemului prin care sunt evaluati angajatii si acuza ca a fost „umilita, certata” si obligata sa isi dea semnatura pe evaluarea primita.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.