Social 22 Martie 2018 14:11
Facand referire la prezenta jandarmilor la ICCJ, unde se desfasura un termen in procesul in care este implicat liderul PSD, Liviu Dragnea, ministrul de Interne a sustinut ca acestia nu au facut altceva decat sa aplice legea, mentionand totodata ca acolo fusese notificat un protest.

"Am vazut o foarte mare preocupare, in special a dumneavoastra, despre acest aspect, dar eu nu pot sa precizez decat inca o data ce am mai precizat: institutiile sunt in paza dispozitivelor de jandarmi si, in afara de aceste dispozitive, care au obligatia de a asigura accesul persoanelor in acele institutii, vorbim particular despre situatia de ieri de la Inalta Curte, era notificat un protest.

Eu n-am solicitat Jandarmeriei si nimeni n-a solicitat Jandarmeriei sa suplimenteze aceste dispozitive. Mai mult decat atat, nici nu mi se pare normal, si ar trebui sa acceptam cu toti, ca nu poate nici ministrul, nici o alta persoana sa solicite Jandarmeriei sa faca altceva decat sa aplice legea. Iar jandarmeria a aplicat legea", a spus Carmen Dan, citata de b1.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.