Social 19 Martie 2018 09:07
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost reluata in conditii normale, dar exista unele drumuri cu circulatie ingreunata. 

Incepand din aceasta dimineata, de la ora 05.00, circulatia rutiera pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta a fost reluata in conditii normale (carosabil la negru), potrivit Infotrafic.

Drumuri nationale cu circulatia ingreunata din cauza revarsarii unor cursuri de apa si a inundarii partii carosabile:

Judetul Bacau - DN 12B, la iesirea din localitatea Targu Ocna catre Slanic Moldova, este afectat pe o lungime de 50 m, din cauza fisurilor majore de pe partea carosabila (diferenta de nivel de 20-25 cm), in urma infiltrarii apei. Circulatia se realizeaza alternativ, pe un singur fir;

Judetul Buzau, pe DN10 Buzau - Brasov, la kilometrul 26+800 de metri (localitatea Magura), din pricina surparii suprafetei carosabile in urma unei alunecari de teren, se circula ingreunat, pe un fir alternativ, pentru semnalizare existand indicatoare si balize;

Judetul Valcea - pe DN 64, in localitatea Baile Olanesti, la kilometrul 134, s-a produs o alunecare de teren, iar circulatia se desfasoara alternativ, pe un sens.

Drumuri judetene:

Judetul Alba: DJ 142L este inchis circulatiei rutiere intre loc. Mihalt si Zaries, din cauza acumularii apei pe carosabil. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare;

Judetul Brasov: DJ 104K este inchis circulatiei rutiere intre loc. Comana de Jos si Crihalma, din cauza afectarii structurii de rezistenta a podului ce face legatura intre cele doua sate; DJ 103E este restrictionat circulatiei rutiere intre loc. Maierus si Arini, din cauza unui cap de pod afectat (se poate circula numai cu autovehicule cu garda la sol inalta); DJ 131E este restrictionat circulatiei rutiere intre localitatile Fagaras si Sona (se poate circula numai cu autovehicule de teren); DJ 104J este restrictionat circulatiei rutiere intre localitatile Sona si Halmeag (se poate circula numai cu autovehicule de teren).

Citeste si:
Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliţia Română
Mario Iorgulescu a fost dat...

Judetul Covasna: pe DJ 131 intre loc. Baraolt si Capeni, circulatia rutiera se desfasoara pe un singur fir alternativ, din cauza surparii asfaltului pe o suprafata de 10 m; DJ 131B este inchis in zona podului ce leaga localitatile Augustin de Racosul de Sus, carosabilul fiind afectat pe o lungime de 1,5 km. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare.

Judetul Galati: DJ 251G este inchis intre localitatile Valea Marului si Maciseni din cauza unui podet care s-a rupt. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare.

Judetul Harghita: DJ 131 este surpat pe aproximativ 10 metri liniari in loc. Ocland. Se circula alternativ, pe un singur fir.

Judetul Vaslui: DJ 244E este inchis circulatiei rutiere pe raza loc. Gugesti, din cauza apei de pe carosabil. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare.

Judetul Vrancea: DJ 205L este inchis in zona localitatii Vrancioaia, carosabilul fiind surpat pe aproximativ 40 m. Circulatia se desfasoara pe rute ocolitoare.

Citeste si:
Circulație restricționată pe DN1 Ploieşti – Braşov şi pe A2...
Circulație restricționată pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.