Social 16 Martie 2018 10:31
Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Tiberiu Useriu pentru performanta de a fi castigat, pentru a treia oara consecutiv, ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, considerat printre cele mai dificile din lume, avand in vedere ca se desfasoara in zona Cercului Polar.

"Felicitari, Tiberiu Useriu, pentru castigarea maratonului Arctic Ultra! Pentru a treia oara consecutiv, drapelul Romaniei este dus pe primul loc in una dintre cele mai dure competitii sportive din lume. O astfel de performanta se atinge doar cu determinare si sacrificii, iar Tiberiu Useriu a demonstrat, din nou, ca este un luptator", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Bistriteanul Tiberiu Useriu, in varsta de 44 ani, a reusit sa castige, in noaptea de joi spre vineri ultramaratonul 6633 Arctic Ultra. Cursa a debutat in data de 8 martie, iar Tibi a reusit sa o incheie dupa 7 zile si aproximativ 5 ore.

Ca de fiecare data, Tiberiu Useriu a trecut linia de start tinand in maini steagul Romaniei, care avea de data aceasta pe el si insemnele Centenarului Marii Uniri.

Mai mult, organizatorii l-au intampinat pe Tibi in acordurile Imnului National al Romaniei si l-au imbratisat si felicitat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.