Un barbat din Manastirea Humorului a fost arestat preventiv vineri, 9 martie, dupa ce si-a stropit tatal, in varsta de 86 de ani, cu un lichid inflamabil si apoi i-a dat foc

Batranul s-a ales cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafata corporala.

Agresorul, Gheorghe Suciu, este cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie, cu referire la tentativa la infractiunea de omor.

Din probatoriul administrat pana in acest moment al urmaririi penale a rezultat ca: "In seara zilei de 7 martie 2018, in timp ce se afla la domiciliul sau din localitatea Manastirea Humorului, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si al unor conflicte anterioare, inculpatul Suciu Gheorghe a exercitat acte de violenta asupra victimei S.P., tatal sau, cu intentia de a-i suprima viata. Astfel, inculpatul a aruncat asupra tatalui sau, in varsta de 86 de ani, o cantitate de lichid puternic inflamabil, actiune urmata de aprinderea acestuia. Medicii legisti au constatat ca victima a prezentat soc postcombustional instalat ca urmare a arsurilor prin flacara si contact, gr. II, III, IV.(...)

Leziunile s-au putut produce prin flacara si contact cu un lichid (posibil benzina). Aceste leziuni pot necesita in vederea vindecarii un numar de 28-30 zile de ingrijiri medicale daca nu survin complicatii. In opinia medicului legist, leziunile au pus viata victimei in primejdie", potrivit monitorulsv.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.