Social 10 Martie 2018 11:32 de Clara Vacaru
Au aparut incidente in fata Salii Palatului, acolo unde urmeaza sa inceapa congresul extraordinar al PSD si unde s-au strans deja in jur de 3.000 de sustinatori ai PSD. Trei protestatari de la miscarea #Rezist au fost ridicati de jandarmi.

Trei protestatari au fost ridicati sambata de fortele de ordine, in timp ce manifestau in fata Salii Palatului, unde se desfasoara congresul Partidului Social Democrat. Una dintre cele trei persoane scanda la portavoce lozinci anti-PSD.

Aproximativ 80 de protestatari, unii infasurati in steaguri tricolore si cu pancarte, au ramas in continuare pe trotuarul aflat peste drum de intrarea in Sala Palatului, pentru a-si exprima nemultumirea fata de social-democrati.

Manifestantii scandeaza lozinci precum: ''PSD - ciuma rosie'' sau ''Jos comunistii''.

Jandarmeria: Este interzisa desfasurarea simultana a doua adunari publice distincte in acelasi loc

Este interzisa desfasurarea simultana a doua sau mai multe adunari publice distincte, in acelasi loc sau pe aceleasi trasee, indiferent de caracterul acestora, precizeaza Jandarmeria Romana, ca reactie a incidentelor de la Sala Palatului.

Totodata, arata sursa citata, organizarea sau participarea la contramanifestatii desfasurate in acelasi loc si in acelasi timp cu adunarile publice declarate, indiferent de modul de exprimare, constituie contraventie daca nu constituie elementele ale unei infractiuni.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.