Social 9 Martie 2018 11:33 de Clara Vacaru
Liviu Dragnea a rapsuns vineri ironic la intrebarile privind ultimele informatii ale jurnalistilor de la Rise Project, potrivit carora este anchetat in Brazilia pentru spalare de bani.

"M-au prins cand vindeam portocale pe plaja", a spus Dragnea jurnalistilor, inaintea sedintei comitetului executiv al PSD in care se vor valida candidaturile pentru functiile din partid.

"Vad o foarte mare disperare inainte de congres", a declarat liderul PSD, care a spus si ca se "reincalzeste aceasta ciorba".

"Oricine iese cu o prostie sa o lamuresc eu? Sa o lamureasca ei", a declarat Dragnea.

Intrebat daca stie ceva despre "Casa Grande", in care - potrivit Rise Project - ar fi fost impreuna cu apropiati de-ai sai, Dragnea a negat: "Nu stiu".

RISE Project si Folha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa Guimaraes, ne-a declarat joi ca atat Dragnea cat si Mugurel Gheorghias sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in Brazilia, scrie Rise Project.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.