Trei elevi de la un liceu din Targoviste au fost amendati de jandarmi dupa ce au jucat barbut pe bani in sala de curs.

Cel care i-a alertat pe jandarmi a fost paznicul unitatii de invatamant.

''Jandarmii damboviteni aflati in patrulare in zona institutiilor de invatamant au intervenit astazi, 8 martie, la un liceu din municipiul Targoviste. Acestia au fost sesizati de agentul de paza cu privire la faptul ca mai multi elevi practica jocuri de noroc intr-o sala de curs. Jandarmii s-au deplasat in zona indicata, iar in urma verificarilor efectuate a reiesit faptul ca 3 elevi de clasa a XII-a, aflati in timpul recreatiei au jucat barbut pe sume modice de bani'', precizeaza IJJ Dambovita, in cadrul unui comunicat.

Elevilor li s-au intocmit procese-verbale de constatare a contraventiei pentru fapta de ''organizare si participare la jocuri de noroc'', valoarea totala a amenzilor aplicate fiind de 1.250 lei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.