Social 5 Martie 2018 11:25
Centrul Infotrafic al Politiei Romane a anuntat ca traficul este restrictionat luni pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta si pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, din cauza unor lucrari de reparatii. 

In intervalul orar 10:30-16:00, se vor executa lucrari de reparatii asupra carosabilului pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, pe prima banda a sensului de mers catre Constanta, intre kilometrii 28-32, precum si a sensului catre capitala, pe tronsoanele kilometrice 96-64 si 30-20.

In intervalul orar 10:00-14:00, se vor executa lucrari de reparatii asupra carosabilului si pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, pe prima banda a sensului de mers catre Pitesti, intre localitatile Topoloveni si Bascov, pe tronsonul kilometric 94-120.

Recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile semnalizarilor rutiere montate temporar la fata locului, sa semnalizeze din timp inainte de a se incadra pe banda a doua pentru a putea fi observati de ceilalti soferi si sa circule cu prudenta pe toata lungimea lucarilor, reducand semnificativ viteza de deplasare, informeaza Politia Romana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.