Social 4 Martie 2018 20:15
Infirmierul care a ucis noaptea trecuta o asistenta de la Sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Slatina si care ulterior s-a sinucis a scris doua bilete referitoare la intentiile sale, potrivit unor surse judiciare.

Unul dintre bilete ar fi fost gasit de sora infirmierului la locuinta acestuia si l-ar fi prezentat presei, iar al doilea bilet era in haina cu care barbatul a mers la serviciu si a fost gasit de anchetatori.

Cele doua bilete au un continut similar.

"Ar mai exista un bilet, similar din punct de vedere al mesajului (cu cel prezentat de presa - n. red.), gasit in haina cu care barbatul a fost imbracat la serviciu. In mare, mesajele din cele doua bilete sunt similare, fac referire la intentiile lui, biletele nu sunt insa identice", au declarat sursele citate, potrivit Agerpres.

In biletul care apare in presa si ar fi fost gasit de sora infirmierului, acesta sustine ca traia un calvar.

O asistenta in varsta de 46 de ani de la Sectia Psihiatrie a fost ucisa cu lovituri de cutit de catre un infirmier in varsta de 56 de ani de la aceeasi sectie. Cei doi ar fi avut o relatie de mai mult timp. Dupa ce a ucis-o pe asistenta, infirmierul s-a sinucis, taindu-si mai intai venele de la maini si apoi sectionandu-si gatul cu acelasi cutit cu care a lovit-o pe femeie.

Crima a avut loc intr-un salon de tratamente situat la etajul al doilea al Sectiei Psihiatrie.

Un alt infirmier ar fi auzit un tipat dinspre salonul de tratamente, a incercat sa intre si a observat ca usa este blocata, a anuntat medicul de garda si acesta a apelat la 112 solicitand ajutorul politistilor si pompierilor. Salonul era blocat pe interior. Asistenta si infirmierul au fost gasiti decedati in jurul orei 2,00, dupa ce a fost sparta usa salonului.

Dupa ce au dat declaratii anchetatorilor, cadrele medicale aflate la serviciu in timpul crimei au putut sa plece mai devreme acasa, fiind inlocuite cu alti angajati ai spitalului. Spitalul va oferi consiliere psihologica angajatilor care se aflau la serviciu pe sectie in noaptea de sambata spre duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.