Social 2 Martie 2018 14:38
Un etaj al Clinicii de Obstetrica-Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Arad a fost modernizat in doar 36 de ore, cu sprijinul angajatilor, care s-au mobilizat rapid. 

Medicii, asistentele si brancardierii au venit sa dea o mana de ajutor, desi se aflau in afara programului.

Cateva companii, in parteneriat cu Consiliul Judetean Arad, au schimbat geamurile, usile si au igienizat intreg etajul. In total, 48 de geamuri si 4 usi au fost inlocuite, iar peretii au fost renovati.

"Am reusit ca aproximativ la doua treimi din saloanele din acest corp nou de cladire sa schimbam geamurile, sa igienizam", a declarat seful sectiei de Obstetrica-Ginecologie, Gheorghe Furau, potrivit Digi24.

Constructorul Nistor Vasile s-a aratat impresionat de mobilizarea de forte manifestata in randul cadrelor medicale: "A fost o mobilizare si un ajutor si din partea angajatilor spitalului, care au pus o mana de ajutor pe tot parcursul derularii lucrarilor".

Oamenii au terminat renovarea in aproximativ 36 de ore.

Proiectul de modernizare a fost initiat de Asociatia Aradensis, care isi propune sa extinda proiectul si in cealalta parte a cladirii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.