Social 2 Martie 2018 12:01
Potrivit prognozei meteo speciale, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie, valul de frig si precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare vor persista in urmatoarele zile in Capitala.

Pana sambata la ora 08:00, "valorile de temperatura vor fi in crestere fata de intervalul precedent, dar vremea va ramane rece, geroasa dimineata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de minus 3 grade, iar cea minima va fi de minus 8 - minus 7 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca.

Cerul va fi noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe cantitativ. Acestea vor fi sub forma de ninsoare, iar trecator, in a doua parte a zilei si noaptea, creste probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sub forma de lapovita si ploaie, cu depunere de polei. De asemenea, vantul va sufla slab si moderat", arata meteorologii, potrivit hotnews.ro.

In intervalul sambata, ora 08:00- duminica, ora 08:00, valorile termice vor fi in continuare in crestere, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de minus 2 grade Celsius, iar cea minima va fi de minus 6 - minus 4 grade. Cerul va fi mai mult noros si vor fi intervale cand se vor semnala precipitatii slabe, lapovita, ploaie si ninsoare. Probabilitatea de aparitie a poleiului va fi ridicata, iar vantul va sufla slab si moderat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.