Social 1 Martie 2018 11:45
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca barbatii au ocazia pe 1 si 8 martie sa isi "mai spele din pacate", avand in vedere ca aceste zile sunt "pentru doamne si domnisoare care tin o societate intreaga".
"Dincolo de simbolistica profunda a martisorului, care marcheaza si trecerea din iarna in primavara si semnificatia protectiva a acestor amulete, barbatii au ocazia de doua ori pe an sa mai spele din pacate si eu ii indemn pe toti sa foloseasca aceste doua ocazii - sa nu considere ca daruirea unui martisor este un automatism sau ceva obisnuit, sa puna tot dragul in acest gest, pentru ca 1 martie si 8 martie sunt cele doua zile pentru doamne si domnisoare, pentru cele care de fapt tin o societate intreaga. Femeia are si primul, si ultimul cuvant. Sunt unii barbati care au senzatia ca ei conduc – nu e adevarat", a declarat social-democratul, citat de dcnews.ro.

Chestionat daca sefa DNA merita un martisor, raspunsul presedintelui PSD a fost: "Orice doamna si domnisoara, orice femeie merita un martisor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.