Opt persoane, angajate ale unei societati care se ocupa cu exploatarea forestiera, au fost salvate, miercuri, de politistii din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, dupa ce au ramas izolate din cauza conditiilor meteo, in Insula Mare a Brailei. 

Dispeceratul politiei de frontiera a primit o solicitare din partea ISU Braila, miercuri, in jurul orei 9:30.

Politistii s-au deplasat cu o ambarcatiune rapida de interventie in zona km 5, pe bratul Valciu, de pe Dunare si au preluat de acolo patru barbati cu varste cuprinse intre 26 si 59 de ani.

Ulterior, in jurul orei 13:40, alti patru angajati au fost preluati de la un alt punct de lucru, din zona kilometrului 210, pe bratul Cremenea.

"Persoanele respective au fost transportate in siguranta la trecerea bac de pe raza localitatii Gropeni, de unde au fost preluate de colegi, urmand sa fie conduse la domiciliu. De asemenea, pe timpul misiunilor indeplinite, politistii de frontiera au dus paznicilor celor doua puncte de lucru, ramasi pe insula, alimente si bunuri necesare primite de la reprezentantii societatii angajatoare"
, se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.