O parte dintre elevii Scolii Gimnaziale 30, din Timisoara, invata in containere modulare dupa ce numarul lor s-a dublat. Motivul este reprezentat de vizele de flotant pe  care parintii le folosesc pentru a-si inscrie copiii in clasa pregatitoare. 

In total, sase clase invata in containere amenajate. Profesorii sunt de parere ca in aceste containere sunt conditii ca intr-o sala de cursuri normala.

La scoala 30 sunt peste 1700 de elevi, astfel ca pentru a face fata, conducerea a decis sa amenajeze 6 noi sali de clasa, in containere modulare.

"Avantajele sunt multe, ele sunt spatioase, au 60 de metri patrati, sunt dotate cu mobilier, tabla, videoproiector, de asemenea, cu incalzire, iar pe timp de vara cu ventilare", a declarat directorul scolii, Mihaela Sora.

Parintii isi fac vize de florant pentru a-si aduce copiii la o scoala cat mai buna.

Profesorii se arata multumiti de conditiile din containerele modulare.

"De foarte multe ori pot sa spun ca aici este mai bine, se poate regla temperatura. Sunt o solutie mai la indemana", a declarat Ovidiu Dorobantu, invatator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.