O romanca a fost uitata de sot, miercuri, intr-o parcare de pe autostrada M5, langa Szeged, anunta politia din Ungaria. Barbatul a condus sute de kilometri fara sa isi dea seama ca sotia lui lipseste. 

Femeia ramasa in parcare nu avea la ea nici telefonul, nici bani si nici documentele personale, asa ca s-a vazut nevoita sa ceara ajutorul politiei.

"Barbatul se deplasa, impreuna cu familia, catre Italia, iar atunci cand au oprit intr-o parcare, pentru a merge la toaleta, nu a vazut cand sotia sa s-a dus la baie. Intrucat a crezut ca aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum. Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel ca a pornit dupa familie cu autostopul. A ajuns pana in localitatea Balatonkeresztúr, la peste trei sute de kilometri de locul de parcare, si a cerut ajutorul politiei intr-o benzinarie. Intre timp barbatul observase lipsa sotei si luase legatura cu Ambasada Romaniei in Ungaria", informeaza Adevarul.

Romanca a primit ajutor din partea ambasadei si politiei.

Cei doi soti s-au reintalnit in biroul din Fonyod al politiei autostrazilor, care se afla in apropiere de benzinaria la care ajunsese femeia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.