Un cetatean italian, in varsta de 39 de ani, cautat la nivel international de autoritatile italiene pentru primirea in mod ilegal de bunuri provenind din infractiuni a fost depistat de politistii romani, in judetului Valcea, transmite IGPR.

"Barbatul a fost dat in urmarire internationala, pe numele acesteia fiind emis un mandat european de arestare de autoritatile italiene, la data de 25 ianuarie.

Acesta fusese condamnat la pedeapsa de 2 ani si 9 luni de inchisoare pentru comiterea, in cursul anului 2009, a infractiunii de primirea in mod ilegal a unor bunuri provenind din infractiuni, respectiv a unui autoturism de lux.

Cel in cauza a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Pitesti, care a dispus retinerea pentru 24 de ore, urmand a fi demarata procedura de predare catre autoritatile italiene.

Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a Inspectoratului de Politie Judetean Arges", se arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.