O femeie in varsta de 33 de ani din comuna Ratesti, judetul Arges, a nascut luni seara, in WC-ul Spitalului Judetean Arges. Tanara ajunsese la spital dupa ce avusese sangerari vaginale anormale, fara sa stie ca este insarcinata. 

Intrucat sufera de obezitate morbida, avand aproape 130 de kilograme, argeseanca nu si-a dat seama ca este insarcinata.

Vazand ca are scurgeri anormale a apelat numarul de urgenta 112 si a fost transportata la Spitalul Judetean Arges.

Pana sa fie preluata de medicii care urmau sa o consulte, femeia a mers la WC, unde a si dat nastere unui baietel sanatos.

Atat mama, cat si copilul sunt in afara oricarui pericol.

"Pacienta a ajuns la Camera de Primire a Urgentelor, avind metroragie (n.red. - singerari vaginale anormale). Este o femeie care sufera de obezitate morbida. Inainte sa fie examinata, a cerut sa mearga pina la baie. Acolo a avut loc explozia fatului. A nascut, fiind adusi inapoi in urgenta amindoi, mamica si fatul, copilul a fost aspirat, fiecare fiind, ulterior, trimis catre Ginecologie si Neonatologie“, a declarat medicul Marius Pascu, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Arges, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.