O batrana in varsta de 85 de ani din Petrosani a fost inselata cu peste 70.000 de lei, prin metoda "accidentul". Femeia a primit un telefon in care era anuntata ca fata ei a suferit un accident grav. Astfel, batrana a oferit 11.700 de euro si 20.000 de lei unui necunoscut. 

Batrana a fost sunata de o femeie care pretindea ca este doctor si care o anunta ca fiica ei este internata in stare grava la spital, dupa ce a suferit un accident.

"Avand in vedere varsta inaintata si emotiile traite la auzul celor prezentate, persoana vatamata i-a comunicat apelantei adresa unde locuieste si faptul ca detine in casa o suma mare de bani. Falsa doctorita i-a cerut initial femeii 10.000 de lei, dupa care a solicitat mai multi bani, mentionand ca la adresa ei se va prezenta un barbat, pentru a ridica banii", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, potrivit digi24.ro.

La adresa batranei s-a prezentat barbatul necunoscut care a primit 11.700 de euro si 20.000 de lei.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru inselaciune si se afla pe urmele autorilor faptei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.