Avand in vedere ca in fiecare an se cheltuiesc aproximativ 10 milioane euro cu plicurile cu instiintari trimise de Fisc, acestea ar putea fi eliminate, anunta Eugen Teodorovici.
"Vrem o simplificare radicala in ceea ce priveste zona publica. Va dau un exemplu ca tip de cheltuiala ce sa dispara. Fiscul trimite acele plicuri catre contribuabili. Cheltuiala anuala pe aceasta zona este undeva la 10 milioane euro. E total nejustificat. Incercam sa aplicam aici o masura care sa duca la evitarea remiterii prin Posta a acestor plicuri, pe care de foarte multe ori cei care sunt vizati nu le ridica. Sumele sunt foarte mar.

"Suntem in secolul XXI, intr-un an destul de avansat pe aceasta zona. Nu putem sa tinem o tara pe loc pentru unul sau altul, pentru motive diverse. Vom vedea ce se face pe fiecare zona in parte la nivelul administratiei centrale si locale pentru ca toti contribuabilii sa poata sa comunice online cu zona de fisc. Solutiile vor fi si pentru zonele din varful muntelui"
, a declarat ministrul Finantelor, citat de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.