Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a intrat joi in carantina dupa ce DSP a confirmat patru cazuri de gripa in judet. 

"Niciunul dintre bolnavi nu a fost vaccinat antigripal. Principala sectie in carantina este cea de Nou Nascuti, dupa care urmeaza Pediatria, ATI, Obstetrica, Chirurgie si Oncologie", a declarat directorul spitalului, Dragos Porumb, potrivit stirileprotv.ro.

Decizia a venit dupa ce miercuri, DSP Buzau, a primit confirmarea a patru cazuri de gripa, la un adult de 37 de ani si trei copii de 2, 5 si 16 ani.

Adultul si doi dintre minori au fost internati la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Dr. Victor Babes" din Capitala, in timp ce copilul de 2 ani a fost internat o zi la Bucuresti, dupa care a fost externat si isi continua tratamentul acasa, a informat inspectorul Mihaela Volineagu, purtatorul de cuvant al DSP Buzau.

Accesul in Spitalul Judetean de Urgenta Buzau se face numai in anumite intervale orare, pe o perioada de 10 minute si numai cu echipament de protectie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.