Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe judete.

Incepand de la joi de la ora 18.00 pana vineri la ora 17.00, "in toate zonele de munte va ninge, iar in regiunile nord-estice, nordice si centrale, treptat vor predomina ninsorile.

Local in Carpatii Orientali, precum si in nordul Moldovei, Maramures si in estul Transilvaniei, cantitatile de precipitatii vor atinge 15...20 l/mp si se va depune strat nou de zapada.

Incepand cu primele ore ale zilei de vineri, vantul se va intensifica in cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45…55 km/h, dar si pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65…70 km/h.

Mai ales pe parcursul zilei de vineri intensificari temporare ale vantului se vor semnala si in regiunile sudice, sud-estice si centrale, cu viteze in general de 50…55 km/h", arata meteorologii.

Judetele vizate sunt Satu Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Neamt, Suceava, Botosani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.