Un barbat cautat la nivel international de autoritatile romane, condamnat pentru furt calificat, a fost depistat, in urma colaborarii dintre Politia Romana si autoritatile daneze. Acesta a fost adus in tara, pentru executarea pedepsei, informeaza IGPR prin intermediul unui comunicat.

"La data de 2 februarie a.c., o escorta a Politiei Romane a preluat si adus in tara din Copenhaga, Danemarca, un barbat, de 43 de ani, urmarit international in Sistemul Informatic Schengen, in baza unui mandat european de arestare, emis de Judecatoria Onesti.

Acesta era urmarit international, intrucat se sustragea executarii unei pedepse de 3 ani de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Aceasta predare din Danemarca in Romania a fost posibila datorita realizarii unui schimb de informatii operative intre Birourile SIRENE Romania si SIRENE Danemarca", mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.