O fetita in varsta de 5 ani din localitatea Cumpana, judetul Constanta a fost maltratata de mama si bunica. Ororile au fost scoase la iveala de unchiul fetitei, care a si filmat o astfel de scena, vara trecuta. 

Mama si bunica obsinuiau sa o bata pe micuta, sa o lege de maini si de picioare pentru a o tine cat mai departe de cele trei surori ale sale, informeaza presa locala.

Mama in varsta de 24 de ani locuia cu bunica fetelor si doi frati, intrucat nu avea un loc de munca.

Cele 10 persoane imparteau patru camere.

Medicii au gasit pe trupul fetitei semnele unor agresiuni mai vechi.

Mama si bunica au fost retinute pentru audieri. Femeia de 24 de ani a fost decazuta temporar din drepturi. Ea neaga acuzatiile care i se aduc.

"Pe pe data de 23 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati de reprezentantii Primariei Cumpana asupra unor fapte petrecute in vara anului 2017, persoana vatamata fiind o fetita in varsta de 5 ani. Cele doua femei, mama, respectiv bunica, au fost prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, care a dispus masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile“, informeaza IPJ Constanta, potrivit radioconstanta.ro.

Fetita a fost vazuta si de un medic de la Serviciul Judetean de Medicina Legala. Din cercetari, se pare ca micuta sufera de retard psihic si are probleme medicale la picior.

Cei patru copii ai familiei au fost dusi la un asistent maternal, cel putin pana la finalizarea anchetei. Protectia Copilului ar putea cere in instanta decaderea din drepturi a parintilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.