Angajatele coaforului din Titu, unde o tanara a fost injunghiata mortal pe 23 ianuarie, au fost amenintate de un barbat care le reprosa ca nu i-au luat apararea victimei. Barbatul a fost amendat si i s-a intocmit dosar penal. 

″Astazi, 29 ianuarie, politistii din cadrul Politiei Orasului Titu au intocmit un dosar penal pe numele unui barbat din localitate, banuit de comiterea infractiunii de amenintare. Din cercetari a reiesit ca, in cursul acestei zile, cel in cauza ar fi patruns in incinta unui salon de infrumusetare din Titu si ar fi amenintat angajatele. De asemenea, acesta a fost sanctionat contraventional pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea si linistea publica″, se arata intr-un comunicat al IPJ Dambovita, potrivit stirileprotv.ro.

Barbatul are 49 de ani, este ruda apropiata cu tanara injunghiata si in momentul in care le-a amenintat pe angajate se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Plutonierul Florin Oprea si-a injunghiat mortal concubina intr-un coafor din Titu pe 23 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.