Cinci persoane au depus plangere la Politie, luni, dupa ce masinile le-au fost sparte pe strada Baicului din Capitala. Soferii au ramas fara bunuri de mici dimensiuni precum: rucsac, tableta, casetofon. 
”Au reclamat ca li s-au sustras bunuri din masinile parcate in zona de domiciliu, respectiv Baicului. Autorul/autorii au spart unul dintre geamurile autoturismelor si au sustras din interior bunuri aflate la vedere – rucsac, tableta, radio-casetofon. Din constatarile directe facute de catre politisti a rezultat faptul ca mai multe autoturisme au fost tinta actiunii infractionale, dar au fost depuse doar 5 plangeri”, anunta Politia Capitalei, potrivit news.ro.

Toti cei care au informatii despre astfel de situatii sunt rugati sa anunte Politia, prin numarul de urgenta 112 sau sa se adreseze Sectiei 7 Politie, care se ocupa de cercetarile acestor cazuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.