Dupa declaratia presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, potrivit careia programul de guvernare ar fi fost scris "la Ministerul Agriculturii, intre doua beri", reactia ministrului Petre Daea nu a intarziat sa apara.

Chestionat daca se bea bere la Ministerul Agriculturii, Petre Daea a raspuns: "Acolo (la Ministerul Agriculturii - n.r.) e sediul materiei! Acolo e meiul, acolo e si orzoaica pentru bere, acolo este si industria alimentara”.

"In 1968 m-am imbatat si, daca ma gandesc, si acum imi e rau!", a mai spun ministrul Agriculturii, citat de digi24.ro.

"A citit careva planul de guvernare? Stiu ca Balint l-a citit si mi-a spus ca arata de parca ar fi scris in Ministerul Agriculturii, printre doua beri. Se va decide saptamana viitoare referitor la acest plan de guvernare si ar fi foarte bine daca v-ati exprima si voi parerea. Eu as fi foarte bucuros ca maine dimineata sa cititi acest program de guvernare si sa ne spuneti ideile voastre pana luni dimineata. Avem si noi idei referitoare la perioada urmatoare pe care vrem sa le prezentam. Toate aceste acorduri sunt pe plan indelungat", a declarat Hunor, potrivit cotidianul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.