O femeie de 38 de ani a fost injunghiata vineri in Sectorul 2 al Capitalei si a fost transportata la Spitalul Floreasca, starea ei fiind foarte grava.

UPDATE - Nicoleta Botan, femeia înjunghiată vineri într-o grădiniță din Sectorul 2 al Capitalei, a murit la spital, in timp ce era operata. Femeia era directoarea unei gradinite private din Capitala si a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiata de catre fostul ei sot, incidentul avand loc in biroul femeii din unitatea de invatamant. Impotriva sotului acestuia exista un ordin de restrictie emis de instanta in luna noiembrie a anului trecut. Nicoleta Botan avea doi copii minori.


Femeia a fost injunghiata de sotul ei, in fata unei gradinite. Ea a fost transportata de urgenta la spital si este in stare foarte grava.

"A fost in stop cardiac acolo pentru ca a avut o plaga injunghiata si este destul de grav. Pronosticul este foarte rezervat", a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan Oprita, pentru Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.