Doua eleve de la Colegiul Tehnic Ion Mincu din Focsani s-au luat la bataie marti, in incinta liceului. Motivul ar fi fost un coleg. 

Una dintre tinere, eleva in clasa a XI-a si-a atacat marti colega cu un an mai mica, lovind-o si tragand-o de par.

Eleva de clasa a X-a si-a anuntat imediat parintii si le-a povestit ce s-a intamplat, a declarat directoarea colegiului, Manuela Petrea. Parintii au sfatuit-o sa sune la 112, lucru pe care aceasta l-a si facut.

Politistii au mers la liceu pentru a cerceta cazul si au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Directoarea colegiului a anuntat ca va intruni consiliul profesoral in cadrul caruia se va pune problema scaderii notei la purtare pentru eleva agresoare.

"A fost o altercatie intre doua fete de la clasele a X-a si a XI-a. S-au contrat de la niste postari pe Facebook. In timpul pauzei, cea de la clasa a XI-a a trecut pe la colega din clasa a X-a. A tras-o de par si i-a dat o palma, dupa care a plecat. Aceasta si-a sunat parintii, care au sfatuit-o sa sune la 112, ceea ce a si facut, si imediat a venit politia. Atat noi cat si domnul politist le-am explicat ce repercusiuni pot avea aceste fapte. Noi o sa avem consiliu profesoral saptamana viitoare si ii vom scadea nota la purtare. Aceste comportamente nu trebuie acceptate. Joi am chemat parintii ambelor fete la scoala. Daca va fi nevoie de consiliere, o vom trimite la psiholog (n.r. pe eleva batausa)”, a declarat profesoara Manuela Petrea directoarea Colegiului Tehnic Ion Mincu, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.