Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a urmarit cu ''foarte mare atentie'' protestele care au avut loc sambata, exprimandu-si admiratia fata de manifestanti.

"Acesti oameni sunt de admirat. Au venit (...) ca sa arate politicienilor din Romania ca doresc o tara stabila, prospera (...) o justitie independenta, o guvernare decenta si eficienta", a spus seful statului, citat de jurnalul.ro.

"Spuneam la intalnirea noastra de anul trecut, in contextul politic intern de atunci, ca din punct de vedere politic Romania trebuie sa se mentina ca pilon de stabilitate si predictibilitate si ca trebuie continuata intarirea statului de drept. Aceste cuvinte sunt foarte valabile si in contextul intern de acum. In acelasi timp, sunt pe deplin convins ca pentru o buna politica externa sunt esentiale, pe langa o buna politica interna, si predictibilitatea si responsabilitatea actiunii pe plan international", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.