Mai multi protestatari au ajuns, sambata, in Piata Univesitatii, pentru a participa la protestul "Romania spune nu coruptiei. Toti pentru justitie", acestia adunandu-se la fantana.

Printre acestia se afla si grupuri care au sosit din tara.

In Capitala au ajuns si clujenii care au pornit pe jos, in 10 ianuarie, intr-un "Mars al sperantei". Protestatarii, care au plecat in urma cu zece zile din centrul orasului Cluj-Napoca, au venit pe jos pana la Bucuresti. Lor li s-au alaturat pe traseu mai multe persoane.

Acestia s-au oprit pentru cateva minute in fata sediilor ALDE si PSD, de pe bulevardul Kiseleff, si in Piata Victoriei, purtand pancarte cu mesajele: "#Rezist", "#Coruptia ucide", "#Va vedem", "#Next level", "PSD = ciuma rosie".

Alte grupuri de protestatari din tara au sosit cu trenul, acestia reunindu-se in Gara de Nord, unde au afisat de asemenea bannere si pancarte cu mesaje impotriva coruptiei si a coalitiei de guvernare.

Programul marsului de protest de sambata anuntat pe Facebook cuprinde adunarea in Piata Universitatii, la ora 18:00, plecarea catre Parlament, cu opriri la sediul Avocatului Poporului, CCR si CNA, iar la ora 21:00 sosirea protestatarilor in fata Palatului Parlamentului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.