10 persoane au fost evacuate vineri dupa-amiaza dintr-o pensiune din Gura Diham, Busteni, in urma unei explozii la centrala termica. O femeie a fost ranita usor. 

Din primele cercetari, se pare ca explozia a fost produsa de capacul centralei pe gaze.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala de lucru cu apa si spuma, dar si o ambulanta SMURD. Explozia nu a fost urmata de incendiu.

O singura persoana a fost ranita, fiind suspectata de fractura nazala. Femeia este administratorul pensiunii, cea care a si alertat autoritatile.

Echipajele sosite la fata locului au evacuat 10 persoane, turisti, care se aflau in acel moment in pensiune, informeaza ISU Prahova.

"Explozia este la o centrala termica pe gaze. Este neurmata de incendiu, este un ranit, se pare usor, fiind vorba despre administratorul pensiunii, o femeie, care a si sunat la 112”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, potrivit libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.