O adolescenta in varsta de 18 ani din Pitesti, declarata disparuta in urma cu 6 luni, a fost gasita luni, in Bucuresti. 

“Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au identificat-o pe S.B.Y.D., de 18 ani, care, in data de 15 iulie 2017 a plecat voluntar de la domiciliul sau din Pitesti. Aceasta a fost identificata pe raza municipiului Bucuresti, politistii stabilind in urma verificarilor ca persoana in cauza nu a fost victima vreunei infractiuni”, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Arges, potrivit Stirileprotv.ro.

Cand a disparut de acasa, din Pitesti, tanara era inca minora si locuia alaturi de bunica sa, cea care a si anuntat disparitia.

Batrana le-a spus politistilor ca nepoata i-ar fi spus ca se duce la Gradina Zoologica, dupa care nu s-a mai intors acasa.

Fata locuia cu bunica de cand parintii se despartisera. Tatal adolescentei s-ar fi stabilit in Anglia unde urma sa isi refaca viata, iar mama a aflat de disparitia fetei de la politisti, intrucat cele doua nu isi vorbesc de multi ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.