Un tanar de 19 ani din Gugesti, Vrancea, a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost acuzat ca a lovit cu toporul o ruda a concubinei sale, duminica. Suspectul a declarat ca a recurs la acest gest pentru ca victima a intrat peste el in casa, in timp ce dormea. 

Suspectul in varsta de 19 ani le-a spus politistilor ca dormea in timp ce in casa iubitei sale a intrat un var al acesteia. Barbatul a spus ca s-a speriat si l-a lovit pe acesta cu toporul. Victima in varsta de 25 de ani a murit pe loc.

"La data de 14.01.2018, in jurul orei 18.00, am fost sesizati cu privire la faptul ca un tanar de 19 ani, din localitatea Oreavu, comuna Gugesti, ar fi lovit cu un topor o persoana de sex masculin, care in urma loviturilor primite a decedat. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor. Principalul suspect a fost condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea in vederea audierii si luarii masurilor legale ce se impun", a precizat procurorul Marinela Arginteanu, potrivit Libertatea.ro.

Suspectul va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.