Doi barbati au fost retinuti dupa ce au lovit un bodyguard care se ocupa de baza unui club de noapte din comuna Borascu, judetul Gorj. Agentul nu i-ar fi lasat pe cei doi sa intre in local. 

Politistii au fost chemati pe data de 5 ianuarie de administratorul societatii comerciale, care a reclamat o altercatie.

"Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a reiesit faptul ca doi tineri ar fi coborat dintr-un autoturism si ar fi exercitat acte de violenta impotriva agentului de agentul de paza al discotecii, in varsta de 48 de ani, din municipiul Targu Jiu, pe fondul interdictiei de a patrunde in local, pusa celor doi de catre administratorul societatii. Nicio persoana participanta la altercatie nu a mai fost gasita de politisti la fata locului. Agentul de paza a suferit leziuni si s-a prezentat la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale", se arata intr-un comunicat de presa, potrivit Stirileprotv.ro.

Politistii din cadrul Sectiei 3 de Politie Motru au intocmit un dosar penal pe numele celor doi tineri, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, dar si tulburarea ordinii si linistii publice.

Oamenii legii fac in continuare cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a petrecut incidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.