"Clica de borfasi ataca din nou: Carmen DAN profita de scandalul pedofilului politist si ii cere demisia sefului Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu GAVRIS.

Nu demisia colegilor sau a superiorului ierarhic al politistului ci demisia sefului Serviciului Omoruri, cel care la finalul anului trecut critica dur decizia de a elimina imaginile de pe camerele de luat vederi dintre mijloacele de proba. Inca de atunci madam secretara se ratoise la Radu Gavris acuzandu-l ca se baga in treburi politice. Acum se foloseste de acest caz ca sa-l execute.

Ce inseamna pentru politrucii PSD «treburi politice»? Orice nu convine clicii de partid. Pentru ca nu-i asa? Politica nu este despre serviciul public si despre respectarea promisiunilor... este despre dorintele lui Daddy si ale clicii de penali din varful PSD.

Citeste si:

«In ultimii sase ani de zile nu mai avem niciun omor cu autor necunoscut, toate omorurile au fost solutionate. In foarte multe din aceste cazuri ne-am bazat pe aceste camere» - asta declara domnul Gavris acum cateva saptamani. Trebuia dat afara, clar...", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.