Familia Regala urmeaza sa ia parte sambata la parastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai I al Romaniei, informeaza stirileprotv.ro.

"Slujba va fi oficiata de Inalt Preasfintia Sa Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului si va avea loc in Vechea Catedrala Episcopala si Regala de la Manastirea Curtea de Arges. Ulterior va fi rostita o rugaciune la mormantul Regelui Mihai I, in pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale si Regale.

Inalt Preasfintia Sa Arhiepiscopul va fi insotit de un sobor de preoti de la Manastirea Curtea de Arges si din eparhie, avand in frunte pe staretul manastirii, parintele Caliopie. De asemenea, vor lua parte la slujba un grup de maici de la Manastirea Pasarea si de la Manastirea Tiganesti.

Toti cei care doresc sa ia parte la acest eveniment sunt bineveniti. La rugaciunea de la mormant va avea acces doar Familia Regala", a transmis Casa Regala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.