Echipajele SMURD au raspuns la aproape 800 de solicitari pentru acordarea asistentei medicale de urgenta in ultima zi a anului 2017.

"Pompierii au intervenit la 955 solicitari, dintre care 82 pentru incendii si 3 pentru descarcerare, iar echipajele S.M.U.R.D. au raspuns la 768 solicitari pentru acordarea asistentei medicale de urgenta.

De asemenea, la nivel national, in ultima zi a anului, au fost efectuate 6 misiuni aero-medicale pentru salvarea a 7 persoane care au fost transportate la unitati medicale specializate, in conditii de siguranta.

In ceea ce priveste situatia la frontiere, in ultimele 24 de ore, au trecut prin punctele de trecere a frontierei aproape 74.000 de persoane si 14.711 autovehicule.

In ziua de 31 decembrie 2017, politistii au confiscat articole pirotehnice in valoare de peste 47.634 lei, fiind constatate 191 de infractiuni pentru incalcarea regimului materiilor explozive.

Totodata, 14 persoane au ajuns la spital din cauza unor accidente provocate de folosirea imprudenta a materialelor pirotehnice", se arata intr-un comunicat MAI.

Situatia din Capitala

"In ultimele 24 h, pompierii din Bucuresti si Ilfov au actionat in cazul a 300 situatii de urgenta, majoritatea dintre ele fiind pentru acordarea primului ajutor (245 de persoane asistate medical). Numarul solicitarilor primite a fost cu 20% mai crescut fata de media unei zile din aceasta perioada a anului.

Totodata, numarul solicitarilor inregistrate pentru stingerea incendiilor a fost de 25", a anuntat si ISU Bucuresti-Ilfov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.