Traficul rutier va fi restrictionat vineri in Capitala, pentru evenimentele organizate cu ocazia implinirii a 28 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. 

Traficul va fi restrictionat pe banda de biciclete de pe Calea Victoriei, in zona Monumentului Eroilor Revolutiei Romane, intre Str. Dem I. Dobrescu si Biserica Kretzulescu, in intervalul orar 07:30 si 10:00, potrivit News.ro.

Va fi blocata circulatia pe ambele sensuri ale strazii General Berthelot intre orele 09:30 si 11:00, iar pe Calea Victoriei intre 10:30 si 12:50, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Dorobanti, pe sensul de mers catre Piata Dorobanti, dar si pe Str. Emil pangratti.

Traseele liniilor RATB 131, 301 si 331 vor fi modificate. Acestea vor circula pe traseul de baza intre statiile Complex Comercial Baneasa si Jolie Ville Baneasa, respectiv Damaroaia si Piata Charles de Gaulle, apoi vor urma un traseu modificat, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Radu Beller, Cal. Dorobantilor, si din nou pe traseele de baza. Autobuzele vor avea statii comune cu liniile 182 si 282.

Compania precizeaza ca traseul pe celalalt sens nu se va modifica.

Pentru linia 282, traseul de baza se va modifica de la Piata Charles de Gaulle, urmand sensul catre Fundeni, Iancu de Hunedoara, Calea Dorobantilor, Str. Radu Beller si va relua traseul de baza.

Liniile 330 si 335 isi vor modifica traseul tot de la Piata Charles de Gaulle pe sensul spre cartierul Titan, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Radu Beller, Cal. Dorobantilor, avand statii comune cu 182 si 282.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.