Magdalena Serban, femeia acuzata ca a omorat o tanara dupa ce a impins-o pe sinele de metrou in statia Dristor, nu recunoaste ca ar fi lovit-o pe tanara cu piciorul si sustine ca a avut o stare de 'disperare' si o 'decadere' din cauza unei vieti lipsite de hrana si adapost.

Potrivit unor surse judiciare, Magdalena Serban le-a spus judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cand s-a discutat cererea de arestare preventiva, ca a avut o viata lipsita de hrana si adapost. De asemenea, ea a deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece avea probleme medicale, insa aceste procese nu s-au finalizat. Femeia ar mai fi spus ca, din aceste motive, a avut o 'disperare' si o 'decadere', datorita unei "lipse de speranta".

Conform surselor, Magdalena Serban a mai spus ca este nevinovata.

In legatura cu incidentul din statia Dristor, femeia sustine ca a fost deranjata de muzica pe care tanara o asculta la casti, ar fi intrat intr-o "altercatie" si "imbranceala" cu aceasta si nu recunoaste ca ar fi lovit-o pe tanara cu piciorul, asa cum apare pe camerele de supraveghere.

"Daca toata lumea care are altercatii la metrou ar fi dusa la arest, unde am ajunge?", le-ar fi spus femeia judecatorilor.

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, a fost arestata preventiv pe 13 decembrie de catre Tribunalul Bucuresti, ea fiind acuzata de omor calificat si tentativa de omor.

Procurorii sustin ca, pe 12 decembrie, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, Magdalena Serban a impins o tanara spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul. Urmare a acestor actiuni, tanara a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat. Cu cateva ore inainte, femeia a incercat sa impinga o alta tanara spre linia de metrou in statia Costin Georgian, insa aceasta s-a opus si nu a patit nimic.

Magdalena Serban va fi supusa unei expertize psihiatrice, ea fiind internata la Spitalul Penitenciar Jilava.

Citeste si:
O șosea dintre Cartierul Berceni şi ieşirea către Jilava, dată în...
Primăria Sectorului 4 a dat...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.