Un angajat al Primariei Municipiului Bucuresti a fost concediat marti, dupa ce a fost surprins conducand neregulamentare, pe linia de tramvai. Decizia a venit dupa ce a aparut o fotografie pe retelele sociale. 

Bogdan Stroe, consilier general din partea USR, a fost cel care a facut cunoscuta fotografia si a dat asigurari ca soferul va fi sanctionat.

„De curand, a fost finalizata montarea gardurilor care separa linia de tramvai de restul benzilor pe Soseaua Colentina si Calea Mosilor. Aceasta lucrare a dus la scurtarea semnificativa a timpului de parcurs al tramvaiului 21 care asigura transportul locuitorilor din cartierul Colentina catre metrou (statia Obor) si centrul orasului. Ce e socant in poza alaturata este ca probabil tocmai un reprezentant al primariei (observati numarul B-01-PMB), institutia care a initiat acest proiect, incalca cu nonsalanta regulile, circuland pe linia de tramvai in ciuda gardurilor recent montate. Voi face demersurile necesare pentru identificarea si pedepsirea acestui sofer”, a scris Bogdan Stroe, pe Facebook.

Primaria Capitalei a transmis un comunicat de presa, in care a punctat ca Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, nu a circulat niciodata cu acest autoturism.

"Primarul general, Gabriela Firea, nu circula si nu a circulat niciodata cu acest autoturism, edilul Capitalei avand la dispozitie o masina Dacia Duster. La volanul autoturismului respectiv se afla un angajat al PMB care, in urma incidentului, a fost concediat. Intrucat imaginile propagate in mediul online sunt insotite de un mesaj fals, tendentios, care aduce grave prejudicii de imagine primarului general, Gabriela Firea, edilul sef isi rezerva dreptul de a-i actiona in judecata pe autorii acestor mesaje denigratoare”, precizeaza Primaria Capitalei, in comunicatul de presa, potrivit Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.