Autoritatile din judetul Bacau au activat luni, in jurul pranzului, Planul rosu de interventie in urma unui accident rutier grav produs pe raza localitatii Barsanesti.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), zece persoane au fost ranite, iar o alta a ramas incarcerata in urma coliziunii intre un autocar si un microbuz.

Cel putin opt ambulante au fost trimise la fata locului.

"Pentru eficientizarea misiunii de raspuns, la fata locului au fost dislocate o autospeciala de stingere, o descarcerare si o autospeciala pentru transport victime multiple. De asemenea, la locul interventiei actioneaza patru ambulante SMURD si patru ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta", a informat IGSU, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.