Politia Capitalei intervine in toate statiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate in aceste locatii si pentru identificarea unei femei banuite de comiterea infractiunii de amenintare, informeaza DGPMB.

UPDATE - Politia Capitalei a retinut, in jurul orei 11.30, o persoana suspecta ca ar fi autoarea celui mai recent atac de la metrou. La aceasta ora, femeia este audiata. Politistii fac verificari si intr-un alt caz, dupa ce o femeie a reclamat ca a fost amenintata la statia de metrou Pipera.

Politistii roaga populatia sa respecte indicatiile colegilor aflati in statiile de metrou si sa manifeste prudenta, scrie Agerpres.

Vineri dimineata, in jurul orei 10.00, la Politia Metrou s-a prezentat o femeie de 42 ani care a sesizat faptul ca a fost amenintata de catre o necunoscuta, care prezenta urmatoarele semnalmente: varsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60 m, constitutie robusta, imbracata cu mai multe haine. Purta o fusta dreapta, de culoare neagra, pulover negru, lung, caciula neagra, geanta bej si cizme negre. Pe brat purta o haina de culoare neagra.

Politia solicita sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informatii sa apeleze de urgenta prin 112 sau sa se adreseze celui mai apropiat politist.

Surse din Politie sustin ca exista o persoana suspecta care a fost depistata, insa se asteapta confirmarea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.