O femeie a reclamat la Poliția Metrou, vineri dimineata, faptul că a fost amenințată de o necunoscută, în vârstă de aproximativ 60 de ani. Poliția o caută în toate stațiile de metrou din Capitală.

UPDATE - O alta persoana a reclamat faptul ca a fost amenintata la statia de metrou Pipera, de o femeie care i-a spus ca o arunca pe sine. Politistii nu stiu, deocamdata, daca agresaoara este aceeasi persoana cu cea care a amenintat o femeie la statia de metrou Piata Unirii, astazi.

UPDATE - Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a precizat ca femeia a fost prinsa la ora 10.55, in zona statiei de metrou Pipera, ea fiind depistata in baza descrierii privind vestimentatia. Femeia are 57 de ani si este audiata in prezent la Politia Capitalei.

"Nu a fost depistata dupa semnalmentele fetei, pentru ca imaginile nu sunt foarte clare, a fost observata cel mai bine din spate, semnalmentele care au dus la depistarea ei sunt elementele de vestimentatie”, a spus Diana Sarca. Ea a adaugat ca intre cele doua persoane nu a existat un contact fizic, nu au fost imbranceli sau vreo alta forma de agresiune, ci doar o amenintare verbala. Femeia care a amenintat ar mai fi spus, pe langa cuvintele de amenintare, si ceva despre proprii copii decedati.


Nu scapi de mine”, i-ar fi spus suspecta femeii care a depus reclamația.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre”, transmite Poliția Capitalei.

Solicitam sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informatii despre persoana din imaginea alaturata. Cei care o recunosc sunt rugati sa apeleze de urgenta prin 112 sau sa se adreseze celui mai apropiat politist.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.