Sase dintre cele 11 persoane care au ajuns miercuri la spital, dupa ce directoarea scolii le-a lovit in plin cu masina, sunt inca internate la Spitalul Judetean Buzau. Una dintre ele este in stare grava si a fost internata la Spitalul Floreasca din Bucuresti. 

Unsprezece persoane au ajuns la spital in urma accidentului de la Scoala Generala nr. 1 din Buzau. Noua dintre ele au fost duse cu ambulanta, iar doua au ajuns cu masinile personale, informeaza purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Buzau, Adriana Bunila, potrivit News.ro.

Dintre cele sase persoane inca internate, trei sunt la Ortopedie, cu fracturi la picioare, o fetita in varsta de 12 ani cu entorsa la glezna este la Chirurgie pediatrica, o femeie in varsta de 35 de ani, insarcinata este la maternitate, iar alta in varsta de 60 de ani, cu multiple traumatisme si fracturi a fost transferata in Capitala.

Ceilalti cinci raniti, adulti, inclusiv directoarea scolii, au fost externati cu scrisoare medicala.

Politia a intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si a dispus retinerea permisului directoarei, pe toata durata desfasurarii cercetarilor, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Buzau, Mihai Draghiciu.

”In urma verificarilor a rezultat ca femeia, in varsta de 43 de ani, care se deplasa cu un autoturism dinspre bulevardul Nicolae Balcescu, pentru a intra in curtea unei unitati scolare, pe fondul unei manevre executate gresit, ar fi pierdut controlul volanului si ar fi acrosat cu masina poarta de acces si un grup de persoane”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Buzau, Mihail Draghiciu.

Inspectorii de munca vor ancheta si ei cazul, intrucat directoarea se afla in timpul serviciului atunci cand a intrat cu masina in grupul de oameni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.